person using laptop computer during daytime

Miért jobb a prémium linképítés?

A legfiatalabbaktól a legidősebbekig ma már szinte mindenki használja az internetet. Azonban, ha valaki ezt professzionális módon szeretné tenni, vagyis terméket vagy szolgáltatást eladni, esetleg internetes tartalmakat népszerűvé tenni, többet kell tennie, mint egy egyszerű felhasználónak.

Ha a saját weboldalát előkelő helyen szeretné megjelentetni a keresőmotor találati listájában, a prémium linképítés lehet az egyik megoldás.

Miért érdemes prémium linképítést választani?

Más tényezőkkel együtt a külső weboldalakról a sajátunkra mutató linkek összessége is meghatározza, hogy a keresőmotor, leggyakrabban a Google, milyen erősségűnek érzi a mi oldalunkat, hová fogja rangsorolni a találati listában.

Nem mindegy azonban, hogy ezek a külső hivatkozások, bejövő vagyis inbound linkek milyen oldalról érkeznek. Ha a Google erősnek, megbízhatónak érzékeli az oldalt, a miénket is előbbre helyezi a listán. Vagyis nem járunk jobban, ha sok bejövő linkünk van, de olyan oldalakról, amelyeknek például a tartalma távol áll a mi oldalunk tartalmától, vagy éppen egy ingyenes, blogos oldalról mutat ránk.

Ebben segít a prémium linképítés. Az ebben járatos szakemberek tudják, hogy milyen technikákat kell alkalmazni, hol érdemes a linkünk elhelyezésével próbálkozni. Professzionális módon állnak hozzá, így nem fenyeget minket az a veszély, hogy a Google megbünteti az oldalunkat, mert megszegtük a szabályait.

Ha ugyanis túl sok gyanús, nem megbízható vagy éppen nem releváns oldalról érkeznek a linkek, a Google akár hátrébb is sorolhatja az oldalunkat, vagy egyáltalán meg sem jeleníti. A prémium linképítés tehát olyan minőséget jelent és képvisel, amely megfizethető és hatékony, szemben a mennyiséggel, amely akár káros is lehet.

Ár-érték arányban tehát jobban járunk, ha megbízható szakemberekre hagyatkozunk. Lehet, hogy rövid távon drágábbnak tűnik ez a megoldás, de ha kicsit előbbre tekintünk, és hosszabb távon gondolkodunk, mindenképpen jobban járunk.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük