clean clear cold drink

Hogyan méregteleníthet vízzel?

A böjt segíthet abban, hogy egészségesebb, energikusabb és jobb formában legyél? Milyen előnyei és veszélyei vannak a rezsimnek? Összegyűjtöttük a legfontosabb válaszokat a témában.

Mi a víztisztítás?

Ez a mérgező anyagok eltávolításának egyik fajtája, amely nem fogyaszt mást, csak vizet vagy tiszta teát (lehetőleg zöldet). A böjt általában 16-72 óráig tart. Mivel a szakértők azt tanácsolják, hogy orvosi javaslat és felügyelet nélkül ne menjen tovább a megadott három napon túl, mert vitathatatlan előnyei ellenére az eljárás számos egészségügyi kockázatot is rejt.

Ez a rendszer általános gyakorlat a különböző kultúrákban, amelyek a fizikai és lelki egyensúly helyreállítására használják. Ily módon lehetővé teszi a test öntisztulását és gyógyulását.

Miért szükséges a víztisztítás?

A válasz rövid – mély és tartós méregtelenítést biztosít. És manapság ez különösen fontos, mert a szervezetet számos külső tényező támadja meg, például vegyi anyagok az élelmiszerekben – hormonok, antibiotikumok, szennyezett levegő, káros kozmetikumok, agresszív gyógyszerek és mások.

Ennek eredményeként a szervezet hatalmas mennyiségű salakot, nehézfémeket és egyéb káros felhalmozódásokat halmoz fel, amelyek blokkolják a sejteket, és számos mellékhatáshoz vezetnek, például bőrproblémákhoz, energia- és tónushiányhoz, valamint súlyos betegségekhez.

Számos méregtelenítési módszer létezik, például zeolitvíz, gabonapehely fogyasztása vagy ezüstvizes fertőtlenítés, de a szakértők szerint a böjt, amely csak víztisztítást foglal magában (72 órán belül), a legerősebb méregtelenítés az összes veszélyes méreg és vegyi anyag között. a testben.

Mit kell tudnia, ha úgy dönt, hogy áttér a vízi méregtelenítésre?

Az ajánlott napi vízmennyiség az Ön súlya és 0,033 ml / kg szorzata. Jó inni elegendő vizet, de ne vigyük túlzásba, mert ez a rendszer a szervezet számára szükséges hasznos anyagokat is elveti, például az elektrolitokat – káliumot, nátriumot és másokat.

Az ilyen típusú méregtelenítés otthon alkalmazható, de csak akkor, ha rövid ideig alkalmazzák – legfeljebb 3 napig, legalább 1-4 hetes előkészítéssel, a személy szükségleteitől és egészségi állapotától függően. Ha a kezelési rendet a jelzettnél hosszabb ideig szeretné követni, ezt csak orvosi felügyelet mellett és / vagy az orvosi böjt és méregtelenítés szakembereivel folytatott konzultációt követően szabad megtenni.

Fontos, hogy konzultáljon szakemberrel, mert figyelembe veszi az Ön egészségi állapotát, és hatékony és kíméletes étrendet készít a test méregtelenítésére.

A víztisztítás alternatívái

Különféle, nem olyan extrém módszerek léteznek, amelyek segítségével vízen keresztül távolíthatja el a szervezetből a méreganyagokat! A súlycsökkentő méregtelenítő víz jön a segítségre. Amellett, hogy megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól, segít a felesleges zsírégetésben is. Íme egy nagyon hatékony recept!

Az elkészítéséhez a következőkre van szükség: 1/2 közepes grapefruit, 1/2 uborka, 1/2 citrom és lime, 2 liter víz.. Minden összetevőt összekeverünk, és fogyasztás előtt legalább két órán át hűtőszekrényben állni hagyjuk. Igyon legalább 1 litert naponta az optimális eredmény érdekében.

Egy másik aromás és rendkívül hasznos méregtelenítő ital a víz + alma + fahéj. Nem csak ízletes és kalóriamentes, de remek módszer a fogyáshoz és a káros anyagok eltávolításához is. Segít az anyagcsere javításában is. 2 liter vízre van szüksége, 1 almára, vékony szeletekre vágva + egy csipet fahéjra. Vegyünk egy edényt, és töltsük félig jéggel, majd adjuk hozzá a vizet és végül a többi hozzávalót. A legjobb, ha fogyasztás előtt körülbelül 1 órát hűtőben hagyjuk.

Valójában nagyon könnyű otthon méregtelenítő vizet készíteni. Csak vízre és kedvenc gyümölcsök és gyógynövények kiválasztására van szüksége.

Végül: a víztisztítás a böjt népszerű módszere, amelynek számos előnye van, de ugyanazokat a kockázatokat is hordozza. Legyen tájékozott, óvatos és bízzon a szakemberekben, akik segítenek az optimális eredmények elérésében anélkül, hogy veszélyeztetnék egészségét!

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük