an on treadmill

Délelőtti feltöltődés az egész napra

Valóságod nagy részét az elvárásaid, hiedelmeid és gondolataid alakítják, és legtöbbjük olyan szokásokba van kódolva, amelyeket beépítesz a mindennapi életedbe. Ők azok, akik rutindá változva jelentősen átalakíthatják az életed pozitív irányba. Természetesen időbe telik az életstílushoz illeszkedő reggeli rutin megtervezése, de ha az egészséges szokásokat reggeli rituálékká változtatja, az előnyök érezhetőek lesznek.

Az alábbiakban hatékony reggeli rituálék találhatók, amelyek rendkívül alkalmazhatók és könnyen végrehajthatók. Képesek arra, hogy megadják Önnek azt a nagyszerű, élénkítő kezdést, amire szüksége van ahhoz, hogy produktív, nagyszerű napot élvezhessen!

Fizikai aktivitás – gyakorlatok / meditáció / jóga

Legyen egy rövid otthoni edzés! A reggeli edzés serkenti az anyagcserét, és ezáltal elősegíti a napi aktív kalóriaégetést. A legjobb módon fel fogja ébreszteni testét és elméjét, és felélénkít. A legoptimálisabb hatás elérése érdekében válasszon nagy intenzitású gyakorlatokat, amelyek időbe kerülnek. Így könnyedén be tudja illeszteni az ütemtervébe ezt a reggeli tevékenységet, és a terhelés ellenére motivációja lesz a gyakorlatok elvégzésére, mivel ez még mindig körülbelül 15 perc.

Ha felveszi a testmozgást a reggeli rituálék listájára, akkor jelentős előnyökkel jár az egészségére nézve: megnövekedett tónus és energia, csökkent stresszszint az agyban a kortizol csökkent aktivitása alatt), izomerő és kitartás növelése, valamint egy gyönyörű és egészséges test. Röviden – ennél nincs jobb kezdés a nap megkezdéséhez!

Edzésötletek a reggelekre

Reggeli edzési ötlet: Sok gyakorlatot végezhet otthon. Nézzen meg különböző videókat, és válassza ki azokat, amelyeket Ön a legmegfelelőbbnek tart, és amelyek energiával töltik fel Önt. Alakítsa ki saját reggeli nyújtási eljárását. Íme egy példa egy alapvető szabály: fekvőtámasz egy svájci labda , hasi nyomást gyakorol a svájci labda, sumo guggolás súlyzókkal.

Fontos, hogy tudjunk ellopni egy kis időt a reggeli fizikai aktivitáshoz. Ha nem rajong a mozgásért, érdemes legalább 15 perccel korábban felkelni, és a szokásos indulási idő előtt kimenni. Válasszon másik útvonalat a munkához – egy hosszabbat.

Szálljon le egy vagy két megállóval az irodája előtt, és használja ki az időt a közlekedéshez. Ha felismeri ezt a javaslatot reggeli rituáléjának, és rendszeresen elvégzi, akkor sokat fog nyerni, mert a járás tónusai javítják a koncentrációt, javítják az emésztést és erősítik az izmokat. Ezenkívül az egészséges táplálkozással kombinálva jelentősen felgyorsíthatja a fogyás és a zsírégetés folyamatát.

A reggel kiváló alkalom egy másik típusú tevékenységre – jógára és meditációra. A rendszeres gyakorlás amellett, hogy alacsonyabb szorongást, apátiát és más mentális rendellenességeket képes elérni, csökkenti a szívroham és a stroke kockázatát. Az interneten számos olyan légzési gyakorlatra vonatkozó javaslat található, amelyek javítják a hangot és a koncentrációt.

Meditációs ötlet: Vegyen 30 erős lélegzetet – lélegezzen be az orron keresztül, és lélegezzen ki a szájon keresztül. Vegyen mély lélegzetet, és tartsa tíz másodpercig, majd ismételje meg még ötször.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük