person holding black dumbbells

Őszi kinti edzések

Használja ki a hátralévő meleg napokat, hogy testét formában tartsa, különösen kint! Íme néhány remek nyári ötlet olyan tevékenységekhez, amelyek nemcsak pozitív érzelmekkel töltenek fel, hanem segítenek a kiegyensúlyozott testsúly fenntartásában is.

Séta / túra

1 óra elégetett kalória: 200-220 kalória lassú gyaloglással; 360-400 kalória gyors tempóban

A gyaloglás egyszerű és nagyon kellemes módja annak, hogy formában maradjon, mert bárhol gyakorolhatja. Akár hegyi vagy tengeri nyaralásra készül, városi környezetben, akár a falusi turizmust választotta, a gyaloglás remek módja annak, hogy formában maradjon, változatossá tegye a napját, és miért ne tanulna valami újat? Mikor járt utoljára gyalogtúrát egy környék történelmi helyszínein? Még két ok, amiért a gyaloglást olyan fizikai tevékenységnek választja, amely kiváló formában tartja Önt:

  • Ez nem stresszes a szervezet számára, és nem lesz negatív hormonválasz.
  • A kinti séta magában foglalja a napfény „elfogyasztását” a testünkből, ami rendkívül értékes számunkra, mert szabályozza a hormonok felszabadulását a szervezetben.

Tipp: Használja ki a jó időt, és hosszabbítsa meg a sétát 15-20 perccel reggel és este, és biztosak vagyunk abban, hogy jelentős különbséget fog érezni – frissebb lesz, pozitív energiával töltődik fel, és teste hálás lesz!

A túrázás is remek módja annak, hogy formában maradjon. Amíg észrevétlenül élvezi a friss levegőt és a körülötte lévő tájat, feszültség nélkül biztosíthat egy nagyon jó napi fizikai aktivitást, amely elégedettséget és harmóniát hoz.

Kocogás

Az elégetett kalória óránként: 550 és 900 között

Határozottan benne van a top 10 tevékenységek listájában, amelyek a túlsúly ellenségei. Szisztematikus, nyugodt kocogással, egyenletes ütemben végrehajtva tökéletesen megbirkózhat a felhalmozódott, felesleges zsírral. 

A jó dolog itt az, hogy nem kell teljes erőbedobással futni, a mérsékelt tempó aktiválja a pulzusszámot, és segít erősíteni az izmokat. A kocogás előtt és után néhány nyújtó gyakorlatot kell elvégeznie, amelyek megvédik az izmokat a sérülésektől. Ha Ön kezdő, aki gyors sétával kezdett, haladjon lassan, és fokozatosan növelje a terhelés intenzitását.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük